© 2023 by KiPa Coaching. Proudly created with Wix.com

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

Over ons

Susanna

Mijn naam is Susanna Uelderink (1991). Al van jongs af aan heb ik een speciale band met kinderen en met paarden. Mijn droom is dan ook altijd geweest om deze twee passies samen te brengen en zo kinderen te helpen. Ik ben nog altijd verwonderd over de uitwerking die paarden op kinderen hebben en de vrijheid die kinderen bij de paarden ervaren. 

Vanuit mijn interesse in de ontwikkeling van kinderen heb ik de studie Kinder- en Jeugdpsychologie gevolgd. Hierna heb ik gewerkt binnen het speciaal basisonderwijs en binnen een begeleid wonen groep. Ik heb hier veel ervaring opgedaan en ook gecoacht met paarden. Ik heb gezien hoe veel dit toe kan voegen voor kinderen en daarom zou ik graag meer kinderen op deze manier helpen. 

Opleidingen en cursussen die ik gevolgd heb:
- Bachelor Psychologie 
- Master Kinder- en Jeugdpsychologie
- Kinderen coachen met paarden 

- Signaleren van kindermishandeling en huiselijk geweld
- Centered riding instructeur level 1
- Natuurlijk hoefbekappen

KiPa Coaching beschikt over een kudde van 4 paarden.

Bandiet

Bandiet is het oudste en wijste paard van de kudde. Hij is erg geduldig en betrouwbaar; een echte knuffelbeer. Hij doet alles kalm aan en is niet gek te krijgen. Maar hij is ook heel eerlijk, hij doet precies wat hem gevraagd wordt en is hierdoor een goede leermeester.

Indra

Indra is de jongste van het stel. Ze is altijd nieuwsgierig en wil altijd vooraan staan. Ze werkt graag en probeert alles uit de kast te halen om het maar goed te doen. 

Flip

Flip is erg sensibel. Als kinderen te druk zijn loopt hij weg, maar als ze juist zacht en geaard zijn is hij erg rustig en vriendelijk. Flip weet precies hoe iemand zich voelt en spiegelt dat heel mooi.

Bambi

Bambi wordt door ieder kind direct in het hart gesloten. Ze is zo klein en schattig. Het is echter wel een echte merrie. Kinderen moeten duidelijk tegen haar zijn, anders doet ze gewoon waar ze zelf zin in heeft. Zij kan kinderen goed leren om aan te geven wat het kind wel of juist niet wil.